SOFIA DATA CENTER НАУЧЕТЕ НАЙ-ВАЖНОТО

Sofia Data Center

Sofia Data Center е един от най-модеритните центрове за данни в България. Изграден е в съответствие с изискванията на TIER III. Сградата е специално проектирана за център за данни и отговаря на най-високите изисквания за устойчивост при земетресение. Подсилена е с вкопани основи, 9 м. под нивото на земята, които осигуряват максимална здравина и сеизмична стабилност.


Свързаност и рутиране

Sofia Data Center гарантира отлична свързаност за България и чужбина чрез директна свързаност към NetIX. Осигуряваме отлична свързаност за чужбина посредством: DE-CIX, AMS-IX, TELIA, Level3 и др. Точки на присъствие в 17 страни. Капацитет от 2 терабита в опорната мрежа. 68 PoPs в мрежата. Присъствие в 24 центъра за данни. 4 собствени неутрални центъра за данни. Над 1500 директни пиъринг партньори.

Услугата "Ко-локация"

Услугата "колокация" е физическо разполагане на физическо оборудване в специализиран телекомуникационен шкаф, който отговаря на строго определени изисквания за температура на помещението, ниво на влажност, запрашеност, непрекъсваемост на захранването, посредством резервирани А + Б вериги, интернет достъп и други. Колокацията е предназначена за всички клиенти, които искат да осигурят максимална сигурност, защита от отказ на услуга, да се възползват от привилегията на високата скорост на интернет свързаността, устойчивостта към природни действия, токови удари, възпрепядствне на интернет услугата и електрическото захранване, Бърза реакция при кризисни ситуации и подмяна на компоненти при нужда на Вашето оборудване по време на почивни и празнични дни, 24/7 физически достъп до оборудването Ви.

Не губете време! Трябва Ви помощ?

Не се колебайте да се свържете с нас по всяко едно време на денонощието.

Чат на живо

Комуникация с наш сътрудник.

Изпрати запитване

Bинаги сме готови!