COLOCATE.BG

Надеждна Колокация

Специфики на услугата

Разгледайте най-важните характеристики на услугата колокация, ако имате въпроси относно някоя от тях или друг тип нужда
от помощ, може да изпратите запитване на имейл sales@colocate.bg.

image

Мониторинг

Постоянният мониторинг на мрежовата свързаност на клиента и статуса на защититните стени, позволява на клиента да вижда статистики в реално време чрез нашата плаформа my.colocate.bg.

image

Сигурен интернет

Мрежовата ни инфраструктура е защитена от облачна платформа за филтрация и от последно поколение on-premises хардуерен Firewall (NGFW), което гарантира непрекъсваем интернет.

image

Осигурен достъп

На нашите клиенти им е осигурен достъп до телекомуникационният шкаф в който е разположено колокираното от тях оборудване - денонощно (24/7), през цялата година.

image

Лесно управление

Уеб платформата my.colocate.bg предоставя на нашите клиенти, опции за конфигуриране на филтрите на DDoS защитите, Reverse DNS записите, DNS записите и други.

image

Опитна поддръжка

Нашият екип от професионалисти ще ви съдейства, когато имате нужда и ще ви помогне за отстраняването на проблемите ви и решаването на даденият казус, по максимално ефективен начин.

image

Hands on site

При спешна нужда от физическа поддръжка, на място в дейта центъра, дежурните опитни инженери ще извършат вашата заявка максимално бързо, след подаването ѝ.

Защо ви е нужна колокация?

Услугата ви дава възможност да скалирате вашият бизнес и сами да определяте хардуерните си ресурси, опитната поддръжка и професионална помощ, която нашият екип ви предоставя ви дава възможност да се фокусирате върху главните си цели, като междувременно не се притеснявате за проблеми с интернета, спиране на тока, сигурност на данните и други.

Опция за бърз избор

Използвайте нашият калкулатор за бърз и фиксиран избор на ресурси за колокация. Интернет свързаността която избирате в този калкулатор е споделена. Ако се нуждаете от гарантиран интернет или повече трафик от описаното или се интересувате от по-специфична конфигурация на мрежата, моля попълнете го в текстовото поле "Допълнителни детайли".

1 U

100 W

300 Mbps

1


Общо

139.56 лв./месец
  • Безсрочен договор: без отстъпка.
  • 3 месечен договор: 3% отстъпка.
  • 6 месечен договор: 5% отстъпка.
  • 12 месечен договор: 8% отстъпка.
Изпрати запитванеimage

Ще ви върнем отговор на имейл или телефон в рамките на
24 часа от изпращането на запитването.